Inspiratie, achtergrond, evenementen en nieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
vrijdag, 13 mei 2022
In de Spotlight: donderdagavond koers op wielerbaan
Deze maand in de Sportlight geen vereniging, maar een laagdrempelige wekelijkse wielerwedstijd. Iedere donderdag van begin april t/m begin september kun je op donderdagavond meedoen aan een wielrenwedstijd op de Gerard Gibcus wielerbaan op sportpark Corpus den Hoorn.
Bekijk de aanbieders van wielrennen
 
Feestdagen en gewijzigde openingstijden 
Er zijn weer een aantal feestdagen deze maand dat betekent dat er gewijzigde openingstijden zijn voor zwembaden, sporthallen, gymzalen, sportparken en overige gemeentelijke sportaccommodaties. In de zwembaden zijn er ook andere activiteiten., bv langer of korter banen zwemmen en geen groepslessen en zwemles. Bekijk hiervoor de openingstijden van jouw locatie op de website. Er zijn afwijkende openingstijden voor:
  • Donderdag 26 mei: Hemelvaartsdag
  • Zondag 5 juni: 1ste Pinksterdag
  • Maandag 6 juni: 2de Pinksterdag
Raak geïnspireerd door De Aanpakkers
Zeven maanden kon Daniël niet voetballen vanwege een blessure. Hij vertelt over zijn grootste tegenslagen. Bekijk nu de nieuwe aflevering met Daniël van Kaam op het Youtube-kanaal van De Aanpakkers! Zo zie je maar ook talenten hebben te maken met tegenslagen, maar als je iets wilt, kun je er naar toe werken.
Binnenkort verbeterde website Sport050
We zijn op dit moment druk bezig met het verbeteren van de website van Sport050. We willen jou als inwoner, als sportaanbieder of als klant van de gemeentelijke zwembaden en ijsbanen beter helpen om je sport te vinden, je club te kunnen promoten of gewoon de tijden van het zwemmen of schaatsen te bekijken. In een eerder stadium hebben we al verschillende inwoners, sportaanbieders en klanten gevraagd wat hun wensen zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de website ook toegankelijk is voor iedereen. We willen vraag en aanbod beter bij elkaar brengen. Dit samen zorgt voor een nieuw ontwerp van de website. Deze zijn we nu aan het uittekenen zodat we daarna aan de slag kunnen met bouwen en vullen. We zullen dan ook weer verschillende mensen vragen om te testen. Binnenkort meer nieuws over de vernieuwde website.
Sportvacatures van Link050
Link050 helpt bij het zoeken naar vrijwilligers voor bijvoorbeeld een sportclub, maar ook voor betaalde participatiebanen. Via Link050 kun je zelf vrijwilligerswerk zoeken, maar ook je oproep voor vrijwilligers doen. We delen hieronder een aantal vacatures. Meer kun je vinden op de website van Link050
ga naar website Link050 
 
Sportdocent Stichting Pedalpark Groningen

Het Pedalpark is op zoek naar een sportdocent voor het geven van Skateboard, BMX en Stuntstep lessen. De lessen zijn op verschillende niveaus en voor onze reguliere lessen, voor scholen, activiteiten op locatie en voor kinderfeestjes. Voor de reguliere lessen zou het fijn zijn als je al een achtergrond hebt met skateboarden, BMX of Stuntsteppen. Mocht je hier geen ervaring in hebben maar kan je wel lesgeven, kunnen wij je alsnog inzetten voor de andere lessen. Meer info.
Scheidsrechter/Grensrechter VVK Groningen

Hou je van voetbal en heb je enige ervaring als scheidsrechter en/of grensrechter? VVK is op zoek naar scheidsrechters en grensrechters. Voor deze functie is het belangrijk dat je punctueel, consequent en onpartijdig bent. Je moet weten hoe je een wedstrijdformulier controleert en het is ook belangrijk dat je spelende partijen aan durft te spreken. Meer info.

Zwemmaatje Stichting De Zijlen, locatie 't Roer


Hou je van zwemmen en heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke en fysieke beperking? Stichting de Zijlen is op zoek naar begeleiders die cliënten ondersteunen die graag willen zwemmen. De ondersteuning bestaat uit begeleiden van huis naar zwembad, omkleden, begeleiden in het bad, omkleden en begeleiden naar huis. Meer info.

 
Wat vind jij van de dienstverlening van Sport050?
Via een online enquête willen wij graag je ervaringen met de sportaccommodaties en de diensten van Sport050 weten. Dus vul nu het onderzoek in als lid of vertegenwoordiger van een sportclub, als recreatieve zwemmer, schaatser of als je kind op zwemles zit. Iedere sporter en sportbestuurder kan en mag het invullen.
Vul enquête in
 
Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Printversie
Facebook   Twitter   Youtube   Instagram   LinkedIn
Gemeente Groningen
Privacy  |  Disclaimer