Inspiratie, achtergrond en sportnieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Inspiratie, achtergrond en sportnieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
Nieuwsbrief 12 maart 2022
Nieuw kunstgrasveld op Sportpark Esserberg
Op zaterdag 5 maart heeft Wethouder Inge Jongman samen met de voorzitter van VV Helpman, Jan van der Lei, het nieuwe kunstgrasveld op sportpark Esserberg geopend. In de zomer en najaar van 2021 is veld 4, het hoofdveld van VV Helpman, omgebouwd van natuurgras naar Kunstgras. Met de aanleg van dit veld, dat ook LED-verlichting heeft, is een lang gekoesterde wens van VV Helpman, Be Quick en de Rugbyclub Groningen in vervulling gegaan.

Op het sportpark was er een tekort aan trainingscapaciteit. Door de aanleg van dit veld is het probleem praktisch in één keer opgelost. De LED-verlichting kun je aansturen met een QR-code in plaats van met de “ouderwetse” sleutel schakelaar. Hierdoor brandt het licht alleen als er ook daadwerkelijk als het veld wordt gebruikt. Ook kun je de lichtsterkte regelen. Hiermee kun je dus energie besparen. Door de aanleg van het veld, de aanpak van de paden om het veld en nieuwe hekwerken ziet alles er weer tip-top uit. Alle gebruikers zijn erg tevreden. 
 
 
Vacatures in de sport 
Link050 helpt bij het zoeken naar vrijwilligers voor bijvoorbeeld een sportclub, maar ook voor betaalde participatiebanen. Via Link050 kun je zelf vrijwilligerswerk zoeken, maar ook je oproep voor vrijwilligers doen. We delen hier een aantal vacatures. Meer kun je vinden op de website van Link050.

Instructeur zwemmen 
Heb je ervaring met het geven van zwemles (gediplomeerd) en ben je zachtaardig, geduldig, duidelijk en consequent? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Gehandicapten Sportclub Groningen (GSG) zoekt een ervaren zweminstructeur die affiniteit heeft met kinderen met een verstandelijke, motorische of zintuiglijke beperking. Als zweminstructeur begeleid je de zwemles en voer je coördinerende taken uit zoals het organiseren van diplomazwemmen en het bijhouden van presentielijsten. Ga naar vacature.

Zwembegeleider Gehandicapten
Sportclub Groningen (GSG) is op zoek naar zwembegeleiders (niet-gediplomeerde vrijwilligers) die samen met de zweminstructeur zwemlessen willen verzorgen. Kun je goed zwemmen en heb je affiniteit met kinderen met een verstandelijke, motorische of zintuiglijke beperking en kun je je inleven in hun belevingswereld? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Ga naar vacature.

Scheidsrechter waterpolo
Ben je gek op waterpolo en help je graag wedstrijden in goede banen leiden? Heb jij in het weekend af en toe een uurtje (of meer) tijd over die je graag aan waterpolo wil besteden? Of ben je toch al veel in de zwembaden te vinden tijdens de wedstrijden? Meld je dan aan als scheidsrechter! In het Noorden als ook binnen onze eigen vereniging is er helaas een tekort aan scheidsrechters. Groninger Zwemsportvereniging Trivia heeft dan ook dringend (nieuwe) scheidsrechters nodig. Voor meer informatie over deze vacature of om je aan te melden mail je naar: waterpolo@trivia.nl.
Ga naar Link050
 
Wat vind jij van de dienstverlening van Sport050?
Via een online enquête willen wij graag je ervaringen met de sportaccommodaties en de diensten van Sport050 weten. Dus vul nu het onderzoek in als lid of vertegenwoordiger van een sportclub, als recreatieve zwemmer, schaatser of als je kind op zwemles zit. Iedere sporter en sportbestuurder kan en mag het invullen.
Vul enquête in
 
Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Printversie
Facebook   Twitter   Youtube   Instagram   LinkedIn
Gemeente Groningen
Privacy  |  Disclaimer