Lees over de gratis proeflessen en meer sportnieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
vrijdag, 10 september 2021
Sportclubactie Trivia, De Brug en Team ABC
Ontdek één van de 200 sporten bij vele sportaanbieders, zoals TriViaTeam ABC en De Brug.
 
'Kom lekker zwemmen bij zwemsportvereniging TriVia'
'Freerunning is toch echt wel de leukste sport'
'Samen sporten bij De Brug is hartstikke mooi'
 
Gezocht vrijwilligers in de sport
Link050 helpt bij het zoeken naar vrijwilligers voor bijvoorbeeld een sportclub, maar ook voor betaalde participatiebanen. Via hen kun je zelf vrijwilligerswerk zoeken, maar ook je oproep voor vrijwilligers doen. We delen hier enkele vacatures. Meer kun je vinden op de website van Link050


Barman/vrouw en medewerker onderhoud SC Stadspark
Voetbalvereniging SC Stadspark zoekt vrijwilligers voor in de kantine en voor het onderhoud van het sportpark. Voor de functie van barman/vrouw is het fijn als je minimaal 16 uur beschikbaar bent. Deze functie mag ook als participatiebaan worden ingevuld. De medewerker onderhoud is verantwoordelijk voor het schoonmaken van de gebouwen en het onderhoud van het sportpark.
 
Zweminstructeur Trivia
Bij zwemvereniging Trivia zijn ze op zoek naar meerdere zwem instructeurs. Naast zwemles aan kinderen hebben ze namelijk ook nog ruimte voor een zweminstructeur Trimzwemmen en vrouwelijke zweminstructeurs voor Zwemmen Speciaal. Voor meer informatie:
 
Secretaris Unihockey & Floorball
Unihockey & Floorballclub Groningen zoekt een secretaris voor hun bestuur. Naast een vergadering 1 x per maand ben je ongeveer 1 a 2 uurtjes per week kwijt. Aan het begin van het seizoen (september) kan dit iets meer zijn.
Meer vacatures
 
Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Printversie
Facebook   Twitter   Youtube   Instagram   LinkedIn
Gemeente Groningen
Privacy  |  Disclaimer