Tips om in beweging te blijven in het nieuwe jaar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
dinsdag, 5 januari 2021
Ontvang deze maand leuke work-outs, challenges en oefeningen
We trappen dit jaar af met onze gebruikelijke campagne 'Sportieve Voornemens". Die net zoals heel veel dingen dit jaar anders is dan de andere jaren. We willen vooral dat iedereen in beweging blijft. Juist nu gezondheid erg belangrijk is tijdens deze pandemie. Sporten en bewegen helpt om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven. Maar juist in deze periode is het vaak moeilijk om motivatie te vinden. Sport050 gaat je daarbij helpen. In de maand januari sturen we je iedere week een bericht met leuke tips en oefeningen, work-outs, maar ook challenges en apps die je kunnen helpen. Wil jij deze berichten ontvangen? Klik op de knop en zet een kruisje bij de interesse 'blijf in beweging' campagne. Ook kun je gelijk je andere persoonlijke interesses checken. Je kunt je altijd weer eenvoudig afmelden. 
Aanmelden
 

#blijfinbeweging #coronactief #sport050

We zijn benieuwd hoe jij in beweging blijft. Tag ons met @sport050_groningen (Instagram) of @sport050 (Facebook) op de socials en wie weet gaan wij jouw bericht delen.
 
Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Printversie
Facebook   Twitter   Youtube   Instagram   LinkedIn
Gemeente Groningen
Privacy  |  Disclaimer