Blijf in beweging met Coronactief!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
Extra Nieuwsbrief Coronavirus
Corona maatregelen verlengd tot en met 28 april
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en een onhoudbare druk op de zorg te voorkomen heeft het kabinet de bestaande maatregelen verlengd. Dat betekent onder andere dat alle sportaccommodaties in Groningen zeker tot en met 28 april gesloten zullen blijven. Omdat het sportseizoen stil ligt, daagt Sport050 jou uit om in beweging te blijven met Coronactief! 
> Lees hier de meest gestelde vragen
 
Bereikbaarheid Sport050 en de zwembaden
De medewerkers van Sport050 en de zwembaden werken ook vanuit huis en daarom kan de bereikbaarheid anders zijn dan normaal. Vragen over de zwemlessen en de zwembaden kun je per email sturen naar info@sport050.nl telefonisch is dat helaas niet mogelijk.
Voor zaken over de  verhuur van de sportaccommodaties kun je vragen naar verhuur@sport050.nl sturen of kun je tussen 9 en 16 uur belllen met (050) 367 63 81.
Actuele ontwikkelingen betreffende de maatregelen tegen het Corona virus kun je volgen op onze website www.sport050.nl/coronavirus
Ga naar de website
 
Sportplekken in de openbare ruimte
Door de sluiting van alle sport accommodaties maken nu veel mensen gebruik van de openbare sportplekken. Dat is mooi! Maar zorg er wel voor dat je de RIVM richtlijnen goed volgt: Sport dus niet in een groep, maximaal 3 mensen bij elkaar, houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter) en was je handen.
Lees meer
Blijf in beweging met Coronactief!
Juist nu je thuis aan het werk bent en je zo veel mogelijk thuis moet blijven is het belangrijk om in beweging te blijven. Zo blijf je gezond en actief. Gelukkig zijn er heel veel trainers en anderen bezig geweest met het maken van leuke workouts, uitdagingen en oefeningen om thuis te doen. We hebben dit voor jullie gebundeld. 
Bekijk de worktouts
Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Facebook   Twitter   Youtube   Instagram   LinkedIn
Gemeente Groningen
Privacy  |  Disclaimer