Sportief het nieuwe jaar in!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen  |  afmelden
Sport050 Nieuwsbrief, 16 januari 2020
Nieuwsbrief nieuwe stijl
Dit is de eerste nieuwsbrief van Sport050 nieuwe stijl. Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je je in het verleden voor één van de nieuwsbrieven van Sport050,  Sportcentrum Kardinge, Helperzwembad, Openluchtbad de Papiermolen of Zwembad de Parrel hebt ingeschreven. Of je hebt al eerder een nieuwbsbrief ontvangen of een product hebt gekocht . Op basis van die voorgaande nieuwsbrieven hebben we je ingedeeld op bepaalde interesses. Het kan ook zijn dat je kinderen die bij ons zwemles volgen, met deze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van de belangrijke zaken voor de zwemlessen, zoals de kijklessen en het diplomazwemmen.
Je kunt vanaf nu zelf aangeven waarover je nieuws wilt ontvangen. Deze voorkeuren kan je ieder moment aanpassen, mocht je helemaal geen nieuws meer willen ontvangen, dan kun je je eenvoudig voor de nieuwsbrief uitschrijven onder aan deze mail. 
 
Heb jij al sportieve voornemens voor 2020 ?
Na de gezelligste maand van het jaar is januari een goed moment om met sportieve voornemens te beginnen. Wil je afvallen, gezonder eten en/of meer gaan sporten, dan helpt Sport050 je daarbij. In januari geven we 10% korting op de 12-kaarten zwemmen, aquasporten en schaatsen. Heb je al een 12-kaart of abonnement en neem je een nieuwe klant mee, dan belonen we dat.
Wil je afvallen of gezonder eten dan kan dat met de succesvolle cursus AquaSlim en het Fit050 voedingsmenu, hiervoor krijg je in januari ook 10% korting. 
Maar ook voor de sportclubs is het goed om sportieve en gezonde voornemens te hebben. Sport050 helpt je als sportbestuurder op weg naar een Gezonde Sportkantine en een Rookvrije Generatie. Met deze acties willen we iedereen aanmoedigen om het jaar sportief en gezond te beginnen. 
Bekijk actie
Facebook Twitter
Sportclub van de maand: GIJS Groningen
IJshockeytrots van het Noorden GIJS Groningen bestond 23 december precies 50 jaar. Dat werd in het weekend ervoor groots gevierd met o.a. muziek, clinics, demo's, een boekpresentatie, een tentoonstelling, een wedstrijd van GIJS 1 en een spectaculair slotfeest voor leden en oud-leden. 
Lees meer
Op weg naar een Rookvrije Generatie
In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een Rookvrije Generatie. Steeds meer sportverenigingen worden rookvrij. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Wil jij dit in 2020 ook bij jouw club voor elkaar krijgen?
Lees meer
'When you focus on the good, the good only gets better!'
Loïs Abbingh, wereldkampioen handbal
 
Sporty heeft op zondag 29 december meegedaan aan het NK Mascotteschaatsen in Thialf! De halve finale was helaas het eindstation. Volg Sporty op Instagram.
Ook in 2020 is het voor de sportfan mogelijk om tegen een gereduceerd tarief de Groninger Topsportclubs te bezoeken tijdens de Energy Valley Topsportmaand.
 
Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Facebook   Twitter   Youtube   Instagram   LinkedIn
Gemeente Groningen
Privacy  |  Disclaimer